Uitnodiging

Palmesteyn

Lenteproeverij

Maandag 27 mei

De lente is hier en dat gaan wij vieren! U bent van harte uitgenodigd voor de eerste editie van de Palmesteyn Lenteproeverij welke plaats zal vinden op maandag 27 mei tussen 11:00 en 17:00.

Onze boerderij is gelegen op het prachtige historische Landgoed Noordenhoek in de Betuwe ten noorden van Deil, in een meander van de rivier de Linge. Dit evenement is speciaal bedoeld voor onze relaties; chefs, ondernemers in de horecabranche en foodies die geïnteresseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige producten en die elkaar in een informele setting willen ontmoeten en wellicht inspireren. Deelname is uitsluitend op uitnodiging en volledig kostenloos; wij willen u graag samen met een groep enthousiaste producenten een selectie aan heerlijk eten en drinken presenteren en kennis laten maken met onze producten.

U kunt zich opgeven voor de Lenteproeverij door het onderstaande formulier in te vullen, u ontvangt daarna in de aanloop naar het evenement een bevestiging per e-mail met praktische informatie. Wij hopen u aldaar te mogen verwelkomen.

Onze Partners