Palmesteyn
Vlees

Palmesteyn levert zijn eigen vlees van het ras Blonde d’Aquitaine. De wortels van de Blonde liggen in de Aquitainestreek tegen de Pyreneeën (Frankrijk).
Palmesteyn fokt al meer dan 30 jaar zijn eigen Blondes in de Betuwe en verkoopt het vlees onder de eigen merknaam Palmesteyn (naar het voormalig kasteel dat op het Landgoed stond). Sinds 20 jaar hebben we de extensieve fokkerij uitgebreid in de prachtige landerijen en bossen van de Bohemen (Tsechië).
Door het extensieve traject; veel bewegen, gevarieerd voedsel en langzame rijping ontwikkeld zich een zeer mooi en smakelijk stukje vlees. Vlees dat in meerdere opzichten superieur is: qua smaak, structuur, bruikbaarheid; veel secundaire delen (zoals longhaas, onderrib, staartstuk, bavette) zijn hoog te verwaarden terwijl ze gunstig liggen in prijs.
Uiteraard zijn we graag bereid e.e.a. toe te lichten.

 

 

 

Wild

Sinds vele jaren hebben we onze eigen jachtgebieden in Nederland en Tsjechië. Hier komt het meest hoogwaardige wild vandaan; door de vele rijke vegetatie ontwikkelen zich hele mooie dieren, zoals hert, ree, wildzwijn, mouflon, fazant, eend, haas.
We leveren zowel in de huid, als ontwijdt, technische delen en geportioneerd.

 


PALMESTEYN Krooiweg 2b 4158 EH DEIL E info@palmesteyn.nl